HomeProductenDienstenPortfolioTarievenDiversen
Databases

Voor de Universiteit van Amsterdam is een kassasysteem ontworpen. Hierbij was specifieke rapportage en bediening vanuit verschillende verkooppunten gewenst.
Dezelfde organisatie heeft een aanpassing laten doen aan de administratie van een klachten- en oplossingendatabase waardoor het niveau van kennismanagement aanzienlijk is verbeterd.
Tevens is een volledig administratiesysteem voor de Amsterdam School of International Relations & Management ontwikkeld en ge´mplementeerd. De kwaliteit van de cijfer- en studentenadministratie is nu sterk verbeterd. Het is onder andere mogelijk om met een paar simpele handelingen de studenten hun meest actuele cijferlijst per e-mail te laten ontvangen.

Voor Uitgeverij Ko÷rddanser is een volledige factuuradministratie opgezet waarbij een aanzienlijke reductie is bereikt in de hoeveelheid te verzenden facturen door deze per verzending te combineren. Tevens is door deze combinatie de overzichtelijkheid binnen de organisatie en naar de klant toe sterk verbeterd. Tevens worden acceptgiro's met een betalingskenmerk bedrukt zodat deze automatisch verwerkt kunnen worden.

Voor de Amsterdam School of International Relations is een mailinglist-applicatie ontworpen op basis van hun alumni-database. Het meest opvallende aspect is de grote mate van personificering van de mail.

Voor een eenvoudig door ons gerealiseerd voorbeeld van de ontsluiting van een grote hoeveelheid gegevens via internet kunt u hier klikken.
ContactZoekenSitemapBookmarkEnglish