HomeProductenDienstenPortfolioTarievenDiversen
Websites

Enformation heeft sinds haar oprichting in 1999 onder andere de volgende internet-projecten afgerond.

Voor het in Amsterdam gevestigde BuysideResources is op zeer korte termijn een website gerealiseerd.

Het bedrijf Bootnodig (Amsterdam) heeft de primeur van de nieuwste versie van ons Content Management Systeem. Bij deze versie wordt websitebeheer naar een hoger plan getild. Het gebruik komt nu nog meer overeen met het gebruik van een tekstverwerker als Microsoft Word. Voorts is hun botenbestand zeer gebruikersvriendelijk toegankelijk gemaakt.

Voor de russisiche schrijfster Alla Avilova is een website gerealiseerd waarop ze zelf (delen van) haar werk presenteert. De taal van de website is Russisch hetgeen moeiteloos in ons CMS geÔmplementeerd kan worden.

Voor het in Diemen gevestigde Ardennen Goed is een totaal nieuwe website ontworpen. Onderdeel van de site is een gebruikersvriendelijk doorzoekbare database die alle objecten inclusief foto's bevat. Dankzij het gebruik van ons content management systeem kan de eigenaar op elke computer met internet het geheel eenvoudig beheren.

Voor het gerenommeerde Amsterdam School of International Relations is een zeer succesvolle website gemaakt die door zijn uitstraling een verhoging van het bezoekersaantal en waardering teweeg heeft gebracht. De uitgangspunten hierbij waren betere uitstraling, betere ordening van de informatie en vergroting van efficiŽntie van de informatieoverdracht tussen met name de potentiŽle studenten en de organisatie. Ook is naar tevredenheid van de klant ons content-managementsysteem geÔmplementeerd waardoor efficiŽnt en doelmatig zelf veranderingen kunnen worden doorgevoerd.

Als correspondentie met de klant een cruciaal bedrijfsactiviteit is, dan hebben we de ideale totaaloplossing voor u. Ons webbased Mailerprogramma stelt u in staat overal uw digitale correspondentie te beheren. Op basis van een aanpasbaar stramien bepaalt u zelf de standaard-antwoorden op ingevulde formulieren. Deze gegenereerde antwoorden zijn vervolgens eenvoudig aan te passen. Alle correspondentie wordt vervolgens getoond in een handig totaaloverzicht. Een van de eerste afnemers is het Griekse Escale Yachting.

Voor het Griekse Vacation Yachting is de bestaande site in ons content management systeem gezet.

Een uitgekiende combinatie van complexe databasestructuren en een eenvoudige gebruikersinterface is gerealiseerd op Euroswapper.com. Op deze internationale site (beschikbaar in negen talen) hebben bezoekers de mogelijkheid euromunten met elkaar te ruilen en er informatie over in te winnen.

Voor het Griekse Escale Yachting is een website gemaakt met als basis ons contentmanagementsysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om dynamisch te publiceren, hetgeen betekent dat de zestalige site gemakkelijk door Escale Yachting zelf kan worden onderhouden en uitgebreid.

Voor Uitgeverij KoŲrddanser is een koppeling tot stand gebracht tussen de programmatuur voor lay-out voor drukwerk en de website. Hierdoor is men in staat om met zeer geringe moeite gelijk opgemaakte internetpagina's te genereren. Deze vertonen sterke overeenkomsten met die in de krant gebruikte opmaak.

Enkele andere projecten zijn: Eker & Schaap landschapsarchitectuur en Uitgever Jan van Baarle.
ContactZoekenSitemapBookmarkEnglish